Gevel en voegwerken Overpelt en Neerpelt - bouweninPelt.be

Pelt
bouweninpelt.be
Ga naar de inhoud

Gevel en voegwerken Overpelt en Neerpelt

Ruwbouw


De juiste keuze van je gevelbekleding

De gevelbekleding is naast de architectonische vormgeving een belangrijk onderdeel van je woning. Gebruikte gevelmaterialen zoals hout, steen of bepleisteringen (geheel of gedeeltelijk) kunnen de gevel een origineel karakter geven. Bij de keuze van je gevelbekleding dien je echter rekening te houden met verkavelingsverordeningen en stedenbouwkundige voorschriften.


Bakstenen en bepleistering


Een baksteen, ook wel gevelsteen genoemd, is een milieuvriendelijk bouwmateriaal bij uitstek. Het is een uit klei gebakken steen, die probleemloos kan worden gerecycleerd en opnieuw kan worden gebruikt. Je hebt bijna een onbeperkt aanbod wat de kleur, het formaat alsook de structuur van de steen betreft.


Gevelbepleisteringen worden meestal gemaakt op basis van cement, kalk en een aantal additieven. Je hebt ze in verschillende kleuren en texturen. Ze ogen mooi bij een strakke en moderne vormgeving en zijn eveneens geschikt voor binnen.Voegwerken

Met de kleur van je voegwerken (voegmortel) kan je het totaaluitzicht van je woning sterk beïnvloeden. Je kan een muur opvoegen in dezelfde kleur als de gevelsteen of in een kleur die ermee contrasteert. In het ene geval zal je muur er massiever uitzien terwijl in het andere geval de muur een duidelijker textuur zal hebben. Verlijmen en dunmetselen van gevelstenen behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor wordt voegwerken overbodig en krijg je een homogeen geheel.


Advertenties
Umans Radepo bvba
Deco bvba
Bouwreno WS bvba
Michiel Oyen Dakwerken bvba
Alu-Design bvba
Bouwwerken RODA bvba

H & S Interieur- en Gyprocwerken bvba
Overzicht aannemers gevel en voegwerken Overpelt en Neerpelt


Jouw bedrijf kan je hier ook gratis aanmelden in deze categorie.

Bedrijf

Adres

Telefoon

Info

Dresselaers M
Ovenplein 7, Lommel
0476 62 96 51

Geysen L

Heuvelerweg 19, Neerpelt

011 64 99 51

Nouwen Danny

Bemvaartstraat 87, Overpelt

011 66 48 01

Voegwerken Van Kuyk

Grote heide 16B, Neerpelt

0472 25 18 40

minisite
Total Worx BVBA
Herdersweg 12, Lommel
0486 76 22 45
© Tredis bvba / bouweninPelt.be
Lokaalbouwen.be
Terug naar de inhoud