Nieuwsberichten - bouweninPelt.be

Pelt
Ga naar de inhoud

Dag van de architectuur (D/a) 2017

bouweninPelt.be
Gepubliceerd door in Algemeen bouwnieuws ·
 
Op zondag 10 september openen we over heel Vlaanderen en Brussel de deuren van opmerkelijke gebouwen. Altijd al willen weten wat zich achter de gevel bevindt van dat ene huis? Grijp je kans en wandel binnen in een van de privéwoningen, scholen, zorgvoorzieningen en bedrijven die uitzonderlijk toegankelijk zijn voor publiek. Meer geïnteresseerd in het ontwerpproces? Tal van architecten en ontwerpers gunnen je vandaag een blik achter de schermen van hun bureau.

 
Iedere provincie heeft een boeiende lijst gebouwen en bureaus die je kan ontdekken. Maar daarnaast organiseren we tal van extra activiteiten die je beleving van architectuur nog meer versterken. Neem deel aan rondleidingen, workshops en lezingen en ontdek nog meer over een gebouw of ontwerpbureau. Kinderen kunnen zich ter plekke uitleven met het doe-boekje en ontdekken zo architectuur op hun maat.

 
Je vindt alle locaties die deelnemen aan de Dag van de architectuur in het festivalprogramma onder 10 september (ook herkenbaar aan het label ‘D/a’). Praktische informatie rond de mogelijke extra activiteiten staat telkens vermeld bij de beschrijving van het gebouw of bureau, dat je wenst te bezoeken.

 
© bouweninPelt.be / Tredis bvba
Terug naar de inhoud